Лідер Радикальної партії Олег Ляшко закликав українців 9 травня вийти на неполітичну акцію «Український безсмертний полк», яка розпочнеться о 10.00 на Софійській площі. Всім учасникам Олег Ляшко запропонував принести портрети українських воїнів, які загинули під час національно-визвольної війни на Донбасі, і таким чином вшанувати пам’ять наших Героїв.


Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Лідер РПЛ особливо просить приєднатися до акції ветеранів війни, які живими повернулися додому, а також волонтерів і всіх небайдужих громадян.

Передає Інформатор

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Всі ми бачимо, що проросійські сили безбожно паразитують на пам’яті загиблих під час Другої світової війни. Влаштовують танці на гробах і шляхом історичних маніпуляцій нав’язують суспільству думку, що війни з Російською Федерацією у нас сьогодні немає. Але усі ми знаємо, що ця війна триває вже більше 5 років – довше, ніж на більшій частині України тривала Друга світова. Це не громадянська війна. Це 23 війна, яку Росія веде проти України”, – підкреслив Ляшко у своєму зверненні.

Лідер РПЛ закликав всіх українців об’єднатися заради світлої пам’яті усіх загиблих Героїв, заради національної єдності і заради того, щоб не дати московській агентурі розправити плечі.

“Помолимося за душі наших воїнів і всіх невинно убієнних жертв, за Перемогу і Справедливий Мир. Нехай свята пам’ять об’єднає нас! Слава Україні!”, – наголосив Ляшко.

Нагадаємо, раніше на свято Великодня Олег Ляшко з дружиною та соратниками завітав до Видубицького монастиря у Києві.