Український військовий, громадський і політичний діяч Семен Семенченко розповів про те, як останнім часом всі перші особи держави, які поки ще знаходяться при владі дуже швидко "перевзуваються" і намагаються розпочати співпрацю з Зеленським. Принаймні, публічно виражають свою готовність до цього. Семен опублікував емоційний пост на своїй сторінці в Facebook.

Міністр оборони готовий співпрацювати із Зеленським. Генпрокурор готовий співпрацювати із Зеленським. Міністр...

Geplaatst door Семен Семенченко op Maandag 6 mei 2019

"Міністр оборони готовий співпрацювати із Зеленським. Генпрокурор готовий співпрацювати із Зеленським. Міністр закордонних справ готовий співпрацювати із Зеленським. Міністерство у справах окупованих територій готове співпрацювати з Зеленським. Хвиля яка пішла. Для тих, хто вже забув - мова йде про «наркомана», «маріонетку Коломойського», «проросійського кандидатеа», того, хто «ухиляється від армії», з яким «не буде розмовляти ЄС і США», через якого «скасують безвіз», «не візьмуть Україну в НАТО», кому «армія не підкориться» та інше."

Володимир Зеленський з дружиною під час дебатів
Володимир Зеленський з дружиною під час дебатів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Семен стверджує, що його пост зовсім не про Зеленского, а про тих, хто все життя українцям голову морочив, постійно перевзуваючись і залякуючи страшилками. Семенченко заявляє, що не має наміру більше обговорювати цих "лідерів":
"Будемо судити по справах. Подивимося, що справи на користь України - підтримаємо. Проти України - буде ставлення як і до Порошенка. Тільки без вас. Голосисті ви наші. Тому що всі ті провладні крикуни, хто лякав людей під час виборів - будуть співпрацювати з будь-якою владою. Їх думка - не має значення. І я сподіваюся, що більшість людей це вже зрозуміла."

Гройсма, Порошенко та Яценюк
Гройсма, Порошенко та Яценюк

В коментарях люди несамовито відгукуються на таку промову:
"Прямо "Весілля в Малинівці" якесь. Влада змінилася - на ходу повернули бейсболки задом наперед і кричать "осанна", "Луценко пофіг з ким працювати, щоб уберегти себе і всю ту корумповану сволота цілою і неушкодженою", "Цим чудовиськам не з Зеленським потрібно співпрацювати, а писати явки з повинною, тільки тоді можливо, щось скоститься".

Нагадаємо, що Володимир Гройсман заявив про готовність співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента.

Також портал Знай.uа писав, що телеведуча Олена-Крістіна Лебідь почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком.