У Верховній Раді України зареєстрували третій законопроект про інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського. Автором документа став народний депутат України Віталій Купрій. Він запропонував призначити урочисте засідання парламенту, присвячене складанню присяги Зеленським, на 20 травня.

Цю інформацію повідомляє UA:Новини на своїй сторінці у Facebook.

Віталій Купрій зазначив, що проведення інавгурації Зеленського 19 травня є недоречним, бо це у цей день вшановують пам’ять жертв політичних репресій. Саме через це нардеп запропонував призначити інавгурацію на день пізніше або на іншу дату.

Варто наголосити, що у парламенті вже є два законопроекти про інавгурацію із датою 19 травня. На цей день пропонував запланувати урочисте засідання й сам Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Третій законопроект про інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського зареєстрували у Верховній Раді. Автор...

Geplaatst door UA:Новини op Dinsdag 7 mei 2019

Нагадаємо, що близький друг і бізнес-партнер Володимира Сергій Шефір розкрив правду про долю бізнесу новообраного президента Володимира Зеленського.

Про це він розповів у інтерв'ю theБабель.

"Він вийшов з бізнесу. Може, там однин-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису, я не пам'ятаю. Він знає, що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо. У нас є домовленість, що ми повернемо його частку після закінчення п'яти років", - розповідає Шефір.

За словами бізнес-партнера Зеленського, під виходом мається на увазі, що екс-керівник "Кварталу" позбувся права голосу і впливу на компанію. Але "він буде отримувати дивіденди від роялті, якісь бренди залишилися на ньому".

Як повідомляв раніше Знай.ua, обраному президенту Володимиру Зеленському потрібно якомога швидше налагодити співпрацю з Верховною Радою.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.