На скандально відомого міністра соціальної політики Андрія Реву кілька депутатів зареєстрували проект з вимогою про припинення його повноважень. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook юрист і блогер Михайло Шнайдер.

"Вчора кілька народних депутатів зареєстрували проект постанови з вимогою відставки Міністра соціальної політики. Також проти нього був поданий позов в Окружний адміністративний суд міста Києва. Я сподіваюся на те, що парламент таки прийме правильне рішення. Адже в будь-якій цивілізованій державі, після відомих заяв про те, що українці: багато їдять, довго живуть, мало працюють, не економлять, недостатньо платять. Він не пропрацював на своїй посаді більше ні дня. Український народ вміє терпіти. Але всі ми прекрасно знаємо, що відбувається, коли це саме терпіння нарешті закінчується..."- емоційно написав Шнайдер.

Андрій Рева
Андрій Рева

Українці в коментарях відреагували миттєво:
"Яка відставка, на гілляку цю свин*ту", "Невже?", "Як ти не боїшся народного гніву й прокляття ", "Ще ми розгулюємо в труселях по квартирі","Тепер його виганяють. Треба було давно, коли говорив довго живуть, багато їдять, а скільки він проїв, яку мордяку наїв. Такий не був, коли прийшов в міністри."

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ох і рило", "Пора вже і йому затягнути пояс - на нарах схудне", "А у нього потрійне підборіддя напевно від недоїдання і переживань за українців.. І працює він бідний так важко, що скоро напевно трісне від роботи", "Часто такий неадекват в поведінці спостерігається при запаленні головного мозку", "Що ви хотіли, почитайте біографію: закінчився інститут Андропова в кінці 80-х, хотів бути кегебістом".

Нагадаємо, команда Порошенка останнім часом все частіше і частіше вражає своїми доходами, які ніяк не можна порівняти з заробітними платами українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, міністр-дієтолог Андрій Рева виступив з дуже важливою заявою про соціальну допомогу уряду для громадян, які видаватимуться в 2019 році.

Також портал Знай.ua писав про те, що система призначення субсидій на оплату комунальних послуг в Україні знову може змінитися.