У мережі сплив дуже цікавий ролик з новообраним президентом України Володимиром Зеленським. Передає Clutch.

Після того, як шоумен Зеленський став політиком, українці почали навперебій згадувати йому старі "косяки". Так, нещодавно у соцмережах почав "гуляти" фрагмент з виступу учасників студії "Квартал 95" у програмі "Пороблено". На кадрах коміки пародіюють популярну групу Kazaky, осовная фішка яких - це концертні костюми з незмінними підборами і латексом.

Пародія вже набрала на YouTube-каналі студії "Квартал 95" рекордні 1,6 мільйона переглядів. Користувачі активно коментують ролик, висловлюючи думку про те, що не можна засуджувати Зеленського за його минуле у шоу-бізнесі.

"Краще б очі мої цього не бачили", "Краще познайомтеся з його біографією, перш ніж висловлювати свою думку. Молодість – не недолік. А талановита людина талановита у всьому", "Рейган також був голлівудським актором, але він показав всьому світу, що він один з найкращих президентів США, тому ми всі повинні дати цій молодій людині шанс довести людям, які голосують за нього, що він може впоратися з цим завданням і стати найкращим!!!" – коментують в Мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, у середу, 8 травня, новообраний президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд. У повідомленні йдеться, що в ході зустрічі Зеленський і Фріланд обговорили проблеми боротьби з корупцією і можливі шляхи врегулювання конфлікту на сході України.

Раніше Знай.uа повідомляв, професійний лікар-психіатр і громадський діяч Семен Глузман на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився думками про те, чого чекати від Зеленського і чому він не особливо радий відходу Порошенка, хоча і несамовито прагнув цього.

Також Знай.uа писав, новообраний президент України Володимир Зеленський презентував свій Twitter-аккаунт. Також він закликав усіх бажаючих підписатися на нього у популярній соціальній мережі.