Екс-кандидат у президенти Ігор Смешко в інтерв'ю "НВ" розповів, що думає про зв'язок новообраного президента Володимира Зеленського з бізнесменом Ігорем Коломойським. Так, екс-голова СБУ заявив, що відносини Коломойського і Зеленського "сильно перебільшені".

"Відносини Коломойського і Зеленського далекі від поширеного у ЗМІ рівня залежності. Канал 1+1 отримував не менші вигоди, розкручуючи проект Квартал 95. Там швидше були взаємовигідні фінансові взаємовідносини. Я не думаю, що там був карт-бланш повного впливу з боку Коломойського на новообраного президента", - розповів він.

Також Смешко заявив, що готовий до пропозицій команди Зеленського з приводу посад.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я не отримував ніяких пропозицій, у мене не було контакту з новообраним президентом. Я його знаю чисто візуально. У 2014-2015 роках ми з ним пару раз перетнулися на ефірах. Особисто з ним я не знайомий… Якщо буде пропозиція від президента і ця пропозиція буде кореспондуватися з моїм розумінням, що я зможу допомогти президенту, без сумнівів, я прийму цю пропозицію", - заявив Смешко.

Нагадаємо, відома українська журналістка Яніна Соколова розкритикувала Дмитра Гордона за нечесну агітацію на користь кандидата в президенти Ігоря Смешка.

Соколова опублікувала жорстке відеозвернення до Гордона, в якому відкрито заявила все, що думає з цього приводу.

Скандал виник після інтерв'ю, яке кандидат у президенти Геннадій Балашов дав журналістці Соколовій. Балашов відкрито звинуватив Гордона в тому, що він на гроші "кума Путіна" Віктора Медведчука рекламує Смешко на телеканалах того ж Медведчука.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський без галасу і зайвого супроводу приїхав до своїх батьків, які живуть у багатоповерхівці. Відповідне відео в Facebook опублікували місцеві жителі.

На кадрах можна помітити, як Володимир Зеленський котить по двору чемодан до під'їзду будинку.

Нагадаємо, Зеленського спіймали за обідом в піцерії.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського розповіли, кого ми побачимо в Раді після інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського анонсували гучні "посадки".