Відома українська активістка та блогер Ліза Богуцька відреагувала на різке звернення новообраного президента Володимира Зеленського до влади.

Відповідний допис вона зробила на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, блогерка відзначила, що Володимир Зеленський зробив цілком правильне звернення до нинішньої влади, адже нардепи і президент, за думкою експертів, свідомо затягують інавгурацію Зеленського.

Крім того вона закликала українців зібратись 14 травня поблизу парламенту і вимагати якнайскорішого призначення дати інавгурації президента Зеленського.

Молодчина. Умница! Именно для этого мы собираемся возле Верховной Рады 14 мая. А теперь я скажу вам то, что меня...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Liza Bogutskaya op Vrijdag 10 mei 2019

"Молодчина. Розумниця! Саме для цього ми збираємося біля Верховної Ради 14 травня. А тепер я скажу вам те, що мене сьогодні просто розлютило. Ви пам'ятаєте моє звернення до громадян про те, що ми повинні зібратися 14-го біля Ради. Нагадаю. Більше 13000 репостів. Я звернулася до РНС, щоб вони дали заявку на проведення акції в КМДА, щоб все було по закону", - зазначила Богуцька.

Вона також відзначила, що буквально вчора львіський суд призначив чергове засідання у так званій справі прориву кордону прихильниками Міхеїла Саакашвілі на 14 травня.

"Вчора стало відомо, що у Львові, на 14-е число суд призначив чергове засідання, перенесене в надцятий раз Давиду Сакварелідзе у справі "про незаконне прорив кордону 10. 09. 17. Пам'ятайте, коли ми зустрічали Михайла Саакашвілі? Так ось. Саме по цій справі. І саме на 14-е, коли РНС Михайла Саакашвілі дав заявку в КМДА на проведення акції у ВРУ. Ну ні с*ки? Тому збираємося. Без сумнівів. Усе. 14-го травня біля Верховної Ради!!!", - відзначила Богуцька.

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленський у новому відеозверненні різко розкритикував народних депутатів.

Як повідомляв "Знай.ua", якого числа і де саме: у Верховній Раді чи в іншому місці, відбудеться інавгурація обраного президента України Володимира Зеленського, - досі не знає ніхто. У Верховній Раді зареєстрували вже п'ятий проект постанови щодо проведення інавгурації Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що екс-голова Служби безпеки України та колишній кандидат в президента Ігор Смешко заявив, що не проти попрацювати в команді новообраного президента Володимира Зеленського і назвав умови, за яких прийме пропозицію.

Путін був впевнений що Порошенко не програє такому кандидату, як Зеленський. Сергій Гайдай