Радник новообраного президента з питань безпеки і оборони Іван Апаршин розповів про те, хто з політичних фігур міг або не міг займати посаду міноборони і чому ніхто з команди Володимира Зеленського "не називає конкретних прізвищ", які в майбутньому отримають міністерські портфелі. Про це Апаршин розповів в інтерв'ю Громадському.

Так, він заявив, що нинішній міноборони Степан Полторак навряд чи залишиться на посаді при президентові Зеленському.

"Якщо до мене будуть питання, що робити з паном Полтораком, я думаю, що я точно пораджу новому президенту — знайти нового кандидата на посаду міністра оборони", - заявив він.

Також він заявив, що екс-кандидат у президенти Анатолій Гриценко був "кращим міністром оборони".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Я думаю, що Анатолій Гриценко вже не міністр оборони, він уже піднявся з цього рівня. Але це був кращий міністр оборони за всі часи. Я це стверджую і можу це довести. Гриценко сам знає, де він повинен бути і чим займатися. Його партія піде на вибори в парламент", - заявив він.

На прохання журналістів назвати конкретне прізвище Апаршин заявив, що не скаже, тому що будь-який потенційний кандидат в "майбутньому умовно може стати наркоманом".

"А чому я повинен його (прізвище, - ред.) називати? Я зараз назву його прізвище — завтра він стане «наркоманом». Я ж знаю, як у нашій країні. Ці люди (журналісти - ред.) вже залізли в фотоальбом моєї дружини, вони ж можуть залізти до кого завгодно. Це йому приємно буде? Це ж країна, в якій можна все що завгодно", - заявив він.

Нагадаємо, радник Володимира Зеленського з безпеки і оборони Іван Апаршин розповів, що команда слуги народу не змінить курс країни щодо вступу в Північноатлантичний альянс.

Нагадаємо, депутати знову перенесли дату інавгурації Зеленського.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Зеленський жорстко звернувсяв Раду і Порошенка.

Знай.uа" писав про те, що Скандальний опонент Зеленського хоче потрапити в його команду.