Радник новообраного українського президента Володимира Зеленського Олександр Данилюк запропонував заборонити олігархам мати у власності медіа в нашій країні. Таку позицію він висловив під час інтерв'ю "Лиге".

Він розповів: "Наступний етап, і це тільки моє бачення, - заборонити фінансовим групам володіти медіа. Субсидування каналів на десятки мільйонів доларів – це не що інше, як ціна, яку платять олігархи за політичний вплив. А воно неминуче обходиться нашим громадянам в тисячі разів дорожче".

Олександр Данилюк

У Данилюка запитали, як вчинити з телеканалом 1+1, який перебуває у власності Ігоря Коломойського і відіграв значну роль у перемозі відомого шоумена на президентських виборах: "Дивіться, Зеленський прийшов до влади за підтримки 1+1 - каналу Коломойського. Така ініціатива виглядає, як відпиляти собі здорову ногу".

Радник Зеленського зазначив: "Впізнаваність Зеленського до виборів була близька до 100%. В тому і сенс, щоб не підлаштовувати політику під себе, а думати, як зробити країну і суспільство сильніше. Без незалежних ЗМІ немає по-справжньому демократичних виборів".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ігор Коломойський

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після того, як популярний шоумен і комік Володимир Зеленський несподівано для багатьох очолив нашу країну, чимало українців задалися питанням про те, яким головнокомандуючим він стане і до чого призведе його політика. З цієї причини ми зібрали для вас вичерпне досьє і біографію новообраного українського гаранта.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у новому зверненні Володимир Зеленський прямо звинуватив нардепів в тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків. Адже незважаючи на офіційне оголошення результатів виборів президента депутати досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держави.

Також "Знай.uа" писав, що команда новообраного президента Володимира Зеленського опитала людей в Києві, чи підтримують вони розпуск Верховної Ради України. Більшість українців переконані, що це зробити необхідно, але багато хто вважає, що треба почекати до осені.