Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко виступила з пропозицією новообраному президенту Володимиру Зеленському створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів колишньої влади.

Про це стало ясно з повідомлення прес-служби "Батьківщини"

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Люди чекають як і змін в країні, так і відповідальності Порошенко і його оточення і всіх, хто руйнував країну всі 5 років. Я раджу новообраному президенту створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів старої влади і зробити її "наддержавним" органом", - каже Тимошенко.

Політик підкреслює, що команда "Батьківщини" готова до конструктивної співпраці в рамках створення такої комісії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Крім того, Тимошенко розповіла, що влада в останні дні роботи масово обдаровує «любих друзів» нагородами, посадами, грошима.

"Генеральний прокурор заявив, що він готовий співпрацювати з новою владою. Нинішній і старий прем'єр-міністри заявили, що вони готові співпрацювати з новою владою. Таке враження, що скоро і Порошенко скаже, що готовий співпрацювати, тільки ще трохи треба йому попрацювати на цій посаді", - зазначає Тимошенко.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

У фракції обурюються, що парламент не готує ніяких важливих законів для країни:

"Знову вся повістка дня начинена лобістськими законами, які намагаються протягнути в останні тижні перед зміною влади. Це неприпустимо!" - стверджує політик.

Варто нагадати, що Новообраний президент України Володимир Зеленський може об'єднатися з Юлією Тимошенко.

Команда Зеленського буде шукати союзників, а саме політична сила Тимошенко найкраще підходить на цю роль.

Бізнес-партнер, друг і політичний однодумець Зеленський, Сергій Шефір в інтерв'ю заявив, що команда Зеленського бачить соратника Тимошенко, тому що в її політсилі відповідають, що вони налаштовані "конструктивно" щодо Зеленського. Він виділив саме Юлію Тимошенко як можливого партнера Зеленського в новому скликанні Верховної Ради України.

Нагадаємо, Коломойський передрік долю Тимошенко при Зеленському

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Тимошенко закрила рот Ірині Геращенко

Також "Знай.ua" писав про те, що Тимошенко вимагає відставки Реви