Після інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського на своєму посту з імовірністю в 99% не залишиться міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Про це повідомив радник слуги народу Дмитро Разумков.

Крім Клімкіна з посади підуть глава міністерства оборони Степан Полторак і генпрокурор Юрій Луценко. Останнього на посаді утримати може тільки Верховна Рада.

Також Дмитро Разумков дав коментар щодо ультиматуму Клімкіна Європі через санкції проти Росії. Він зазначив, що Україна в жодному разі не повинна виходити з Мінських угод.

Дмитро Разумков

"Це дуже серйозна заява з боку міністра, тому що до "Мінську" прив'язана велика частина санкцій, які здійснюються по відношенню до Росії. І так легко відмахнутися від цього процесу, мені здається, є неправильним", - заявив радник.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше Павло Клімкін робив заяву щодо того, що Україна відмовиться від дотримання Мінських угод у разі, якщо представники Німеччини, Франції та інших країн в Раді Європи доб'ються зняття санкцій з Росії.

Раніше повідомлялося, що новообраний президент України Володимир Зеленский виклав у Facebook відео з назвою "послання світу для жителів Криму і Донбасу".

У відеоролику знялися відомі релігійні лідери.

"Результатом зустрічей з релігійними лідерами стало послання світу для жителів Криму і Донбасу. Спасибі всім, хто погодився. Ми з вами! Ми разом! Ми - одна країна!" – каже новообраний президент.

Глава української православної церкви московського патріархату Онуфрій висловився за те, щоб почати "здоровий діалог" і "переговори".

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський опублікував несподіване послання до жителів Донбасу.

Знай. ua писав, що у Брюсселі розповіли, кого повинен побороти Зеленський.