Сьогодні, 15 травня, свій День народження відзначає права рука голови Верховної Ради Андрія Парубія Ірина Геращенко. Почавши з посади прес-секретаря президента Віктора Ющенка, вона досить швидко піднялася по кар'єрних сходах. Її колеги по парламенту говорять, що це стало можливим завдяки її керованості, вона завжди робить те, що їй кажуть.

«І ще вона дуже сильно ображається, коли про неї в пресі пишуть, як про колишнього прес-секретаря. У неї дуже велика зарозумілість», - кажуть знаючі люди в приватних бесідах.

Тому, як показує практика, не дивлячись на те, що вона зараз займає таку високу посаду, багато народних депутатів досі не сприймає її всерйоз. Показовий випадок, коли член «Батьківщини» Сергій Власенко привселюдно назвав її «підстилкою».

Свято на роботі

Щоб колеги, не дай Бог, не забули про це свято, винуватиця торжества з самого ранку оголосила про нього у себе в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Спасибі Богу за кожен день. Спасибі рідним і друзям, які поруч. Готова мчати в шаленому ритмі далі», - написала вона.

Також відзначимо, що вона попросила всіх тих, хто буде її вітати, не витрачатися на квіти і подарунки, а переслати гроші в благодійний фонд «Таблеточки».

На роботі в парламенті, звичайно ж, не забули про цю подію. І все хто підходив до Геращенко вважали за потрібне привітати її і поцілувати. Хтось, таким чином, ще й примудрявся вирішити свої робочі моменти.

Іноді за поцілунок можна отримати потрібну печатку

Також варто відзначити, що Ірина Геращенко не взяла вихідний, щоб спокійно приймати привітання та відзначити свято. Тому в процесі своєї роботи, коли вона заміняла Андрія Парубія, замість того, щоб слухати, що говорять в залі - вона говорила по телефону або набирала щось на планшеті. Можна припустити, що це були дзвінки з поздоровленнями.

І нехай весь світ зачекає...

«Ірина Володимирівна сьогодні символічно відзначить свято зі своїми колегами, - розповів нам один із співробітників апарату БПП. - Знаю, що буде багато жінок».

Без квітів все ж не обійшлося в цей день

Таємні приємності

Звичайно, незважаючи на те, що винуватиця торжества попросила не дарувати їй нічого, багато вчинили по-своєму.

«Не знаю, що їй подарували від фракції, - повідомила Знай.ua колега Геращенко Оксана Продан. - Ми з Ірою давно одна одного знаємо і робимо однакові, маленькі, але корисно-приємні символічні подарунки. І це наше з нею».

У Оксани Продан та Ірини Геращенко є свої маленькі таємниці

За словами самої іменинниці, символічний подарунок їй піднесла міністр у справах ветеранів Ірина Фріз. Не секрет, що Фріз, так само як і Геращенко - колишня прес-секретар, тільки вона працювала з Порошенком. Тому жінки добре розуміють одна одную і свої потреби: знають, як зробити кар'єру в сучасній політиці.

«До дня народження кращого першого віце-спікера Ірини Геращенко внесено припис про набір дівчат у військові ліцеї! - написала помічниця Парубія у себе в соціальній мережі. - Ура! Звичайно, жарт, що все це саме до дня народження, ми за це довго боролися. Але я дуже і дуже щаслива, тому що в цьому році буде перший набір дівчат у військові ліцеї. Пишаюся всіма українками».

Напевно, Ірина Фріз, як і колишній її патрон, намагається в останні дні перебування при владі, як можна більше внести змін. По-іншому подібну ініціативу складно пояснити.

Також хочеться додати, що у Ірини Геращенко ростуть дві дочки: Ганна 1995 року народження і Софія, яка народилася в 2009 році. Цікаво, їх мама з таким же ентузіазмом віддала б своїх дочок до військового ліцею, як вона зараз про це заявляє?!

Також ми вже повідомляли, що Геращенко попросили з теплого кабінету.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Тимошенко закрила рот Ірині Геращенко.

Також "Знай.ua" писав про те, що Тимошенко вимагає відставки Реви.