Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко вирішив прилучитися до політичної партії "Сила і честь", екс-керівника Служби безпеки України Ігоря Смешка.

Про це повідомляє Hyser.

Нещодавно українські ЗМІ повідомляли, що столичний мер, який є формальним лідером БПП, близько трьох років тому відпросився у відставку. На парламентських виборах він не буде балотуватися в Раду від партії чинного президента. Очевидно, що Віталій Кличко вирішив сховатися за спиною Ігор Смешко.

Ігор Смешко
Ігор Смешко

При цьому сам глава КМДА поки не коментує чутки щодо своїх подальших діях після відходу з БПП.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Варто нагадати, що рісля гучної заяви швейцарської архітектурної компанії про вкрадений проект мосту, який з’єднає Володимирську гірку і Арку дружби народів, навколо цього будівництва назрів ще один. Віце-президент Асоціації платників податків України Павло Погиба підготував детальне звернення від тисяч українців до мера Києва Віталія Кличка з вимогою відзвітуватися про витрачені кошти.

Нагадаємо, політолог та водій із солідним стажем Юрій Романенко поділився наболілим щодо транспортної інфраструктури Києва та прокоментував анонсований проект градоначальника Віталія Кличка щодо будівництва велодоріжок.

Як повідомляв "Знай.ua", пленарне засідання Київради, що стартувало 14 травня, розпочалося дуже гаряче. Мер столиці Віталій Кличко сьогодні був просто нарозхват – у той час, як він тільки-но розпочав засідання, його із димовими шашками та гучномовцями викликали під будівлю розлючені кияни.

Також "Знай.ua" писав, що популярний вислів "мост устал", що активно використовується українцями і ЗМІ впродовж останнього року, вже ніби став звичним. Але ж, схоже, сьогодні киянам вже не до жартів. На критичності ситуації наголосив, власне, сам автор крилатого вислову – мер Києва Віталій Кличко.

Порошенко і Рада зривають інавгурацію Зеленського. Валерій Клочок