У анексованому РФ Криму знайшли ту саму розкішну квартиру, яка належить дружині новообраного президента України Володимира Зеленського Олені. Про це повідомляє "Крим.Реалії".

З'ясувалося, що пентхаус з паркувальним місцем розташований в елітному ЖК "Імператор" біля моря навпроти Лівадійського палацу.

Згідно з інформацією, п'ятиповерховий комплекс було побудовано в 2009 році на замовлення компанії "Біларт", яка належить бізнесменам з Дніпра Євгенію і Василю Астіонам. Останній – депутат Дніпровської облради і займає 88 місце у топ-100 найбагатших українців за версією журналу "Фокус", маючи капітал у 70 млн доларів.

ЖК закритого типу побудований у вигляді палацу з колонами, панорамними вікнами, декоративною обробкою балконів і головного входу. У дворі є красиві фонтани, на цокольному поверсі - паркінг на даху - два величезних басейни з шезлонгами і зона відпочинку з видом на море і гори. Також власники квартир ЖК користуються пляжем санаторію "Лівадія".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Більш того, вся територія "Імператора" оснащена камерами відеоспостереження, працюють цілодобова охорона, служба експлуатації та консьєрж.

У декларації Зеленський зазначив, що площа квартири, яку його дружина придбала в квітні 2013 року, становить 129,8 кв.м, площа паркомісця - 16,1 кв. м. Вартість майна експерти оцінюють в 1,3 млн гривень.

Сьогодні в ЖК продаються п'ять квартир площею від 50 до 200 кв. метрів з розкішним ремонтом, оснащених дорогими меблями та сучасною побутовою технікою. Ціна квартир починається від 4 тисяч доларів за кв. м і вище.

"Це єдиний будинок, який так близько розташований до парку і палацу, він наближений до історії. Всі, хто проживають у цьому будинку, - люди, які це цінують. Оскільки ціна тут як за нерухомість класу "преміум", дозволити собі її можуть люди не бідні. Відповідно, в цьому будинку не буде людей, які не відповідають вашому рівню. Будинок побудовано в рамках і українського, і російського законодавства. Всі квартири оформлені, мають російські документи", - повідомив журналістам представник агентства нерухомості.

Нагадаємо, нерухомість в Криму була придбана Оленою Зеленською, дружиною Володимира Зеленського, в квітні 2013 року, ще до незаконної анексії Криму.

Як повідомляв портал Знай.uа так званий віце-спікер кримського "парламенту" Єфим Фікс оголосив, що Зеленський зможе користуватися квартирою в Лівадії тільки після визнання, що Крим є "невід'ємною частиною Російської Федерації".

Також портал Знай.uа писав, що Верховна Рада проголосувала за остаточну дату інавгурації лідера "Слуги народу" Володимира Зеленського. Її призначили на 20 травня.