Народний депутат з фракції Блок Петра Порошенка Дмитро Лубинець отримав повідомлення щодо рішень суду по виїмці архівних документів дільничних виборчих комісій Волновахи та Костянтинівки (Донецька область).


Під час засідання ВР 17 травня, народний депутат від БПП Дмитро Лубинець отримав повідомлення від користувача "КС Вервейко Іван Дмитрович".

Передає ЦЕНЗОР.НЕТ

"Мохов c*ка виніс три визначення по виїмці документтов двк (дільнична виборча комісія) з архіву Києва Волновахи та Костянтинівки. Шевченко каже будуть робити виїмку так як його шеф дрюкає. Я закинув йому, що поїхав у Київ налагодити взаемодействие з Зе", - йдеться у повідомленнях, надісланих Лубинцу.

Наголошується, що Дмитра Лубинеца обрали в Раду по округу №60 у Донецькій області з центром у Волновасі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вервейко Іван Дмитрович вказаний на сайті Лубинца як член його команди у Волновасі - "Спеціаліст з економіки підприємства". Він займається "виконанням доручень народного депутата України у зв'язках з органами влади всіх рівнів Волноваського району, правоохоронними органами та ЗСУ".


Мохов Євген Іванович – голова Волноваського районного суду Донецької області.


Крім того, народний депутат Лубинець спілкується з абонентами, підписаними: "Віталій Барабаш" (Віталій Барабаш - голів донецької обласної організації Соціалістичної партії України (Ківа), а також радник Керівника Апарату Верховної Ради України), "КС Дмитро Такаджи" (Дмитро Такаджи є головою Волноваської РДА), "КС Куць Олександр Іванович" (Куць Олександр Іванович є головою Донецької ОВГА).

Дмитро Лубинець дивиться повідомлення на своєму смартфоні.

Нагадаємо, Ірина Луценко забула як матюкалась, і звернулася до Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Клімкін подав у відставку

Також "Знай.ua" писав про те, що Коломойський приїхав об'єднатися з Порошенком проти Зеленського