Заступник глави АП часів Януковича Портнов заявив, що повернувся до України. Він покинув країну більше 5 років тому. Зараз політик зібрався "будувати і відновлювати".

Про це Портнов повідомив у своєму Telegram-каналі, опублікувавши фото біля автобуса.

Андрій Портнов
Андрій Портнов

"Друзі, більше п'яти років я не був у своїй країні. І сьогодні хочу дати впевнений сигнал тисячам людей, що покинули Україну, - час повертатися". написав він

"Привіт, моя дорога Батьківщино!", - додав Портнов.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В 2014 році Він виїхав з України. Деякий час жив у Росії, а потім переїхав до Відня.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Нагадаємо, нещодавно поки ще чинний президент України призначив нового члена Нацради з телерадіомовлення. Місце Юрія Артеменка зайняв журналіст Володимир Горковенко. Юрист і блогер Андрій Портнов прокоментував таке призначення Порошенка.

Портнов нагадав, що Петро Порошенко програв вибори президента з великим відривом від опонента та підкреслив, що народ "відняв право призначати чиновників" у діючого гаранта.

"Як назвати вчинок, коли 74 відсотки населення сказало тобі (...), висловили недовіру і забрало право призначати чиновників, а ти вирішив, що це все твоє і продовжив роздавати посади в телевізійному регуляторі, маючи у власності телевізійні активи", - зазначив Портнов.

Як повідомляв "Знай.uа", народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.uа" писав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером перегонів у другому турі, повідомив важливу інформацію, яка стосується команди слуги народу. Так стало відомо, що після інавгурації Володимир Зеленський змінить на посаді генерального прокурора Юрія Луценка.