В неділю, 19 травня, у сесійній залі Верховної Ради відбудеться репетиція інавгурації новообраного українського президента Володимира Зеленського, призначеної на 10 ранку понеділка, 20 травня.

Про це повідомили правоохоронні органи, передає УНН.

"Планується репетиція велика, ближче до вечора, Зеленського на ній не буде, така інформація станом на зараз". розповіли правоохоронці

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Згідно з даними, у репетиціях прийматимуть участь всі структури, задіяні в процедурі інавгурації президента.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Під будівлею Верховної Ради України знаходяться монтажні елементи, які використовуються для облаштування сцени. Адже раніше Володимир Зеленський запросив українців прийти у понеділок вранці, 20 травня, в Маріїнський парк, що в центрі Києва, звідки він попрямує на інавгурацію у розташовану поблизу парку Верховну Раду.

Нагадаємо, що у Києві через інавгурацію новообраного президента України Володимира Зеленського обмежать рух транспорту. Обмеження діятимуть 19 та 20 травня. Про це повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

Зокрема, 19 травня з 7:00 і до закінчення заходів буде частково обмежено рух транспорту на вулиці Липській від Грушевського до вулиці Інститутської, а також - 20 травня 6:00 і до закінчення заходів буде тимчасово обмежено рух на кількох вулицях.

Раніше ми писали, що п'ятий президент України Петро Порошенко озвучив шість стратегічних установок для лідера президентських виборів в Україні Володимира Зеленського.

Петро Порошенко в ході святкування Дня Європи в Києві озвучив пункти, які допоможуть Володимиру Зеленському у веденні зовнішньої політики, передають Українські Новини.

Як повідомляв "Знай.uа", радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посади готовий на 95%.