Колишній губернатор Одеської області та екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі вирішив не відставати від українських політиків і дав новообраному президенту України Володимиру Зеленському кілька порад.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в ефірі одного з українських телеканалів.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Як зазначив Саакашвілі Зеленському потрібно бути обережним, так як Порошенко не залишає надії вже через кілька місяців взяти реванш у Зеленського. Тому і намагається всіляко затягнути Зеленського "за куліси".

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Зеленському кажуть: "Ласкаво просимо до клубу, заходь до нас в куліси, ми тут все вирішимо", — зазначає екс-президент Грузії і додав, що якщо це трапиться і Зеленського все-таки зможуть затягнути за лаштунки, то на нього може чекати доля "гірше за Порошенка".

Політик також зазначив, що крім цього Зеленський може забути про двосторонні переговори з Росією. На думку Саакашвілі, Росія є "недоговороздатною".

Нагадаємо, Вакарчук вирішив станцювати на старих граблях: показав, хто танцюватиме з ним.

Як повідомляв Знай.uа у "Батьківщині" пояснили голосування за інавгурацію: "Час настав".

Знай.uа писав, Зеленському поставили пам'ятник: фото.