Чинний президент України Петро Порошенко звільнив Миколу Кулебу з посади уповноваженого президента з прав дитини.

Про це йдеться в президентському указі №290 від 19 травня.

"Звільнити Кулебу Миколу Миколайовича з посади уповноваженого Президента України з прав дитини", - йдеться в тексті документа.

Кулеба перебував на посаді уповноваженого президента з прав дитини з грудня 2014 року. Раніше він був директором благодійної організації "Відкрите серце" та президентом міжнародної благодійної організації "Служба порятунку дітей". Також, у 2006-2014 роках очолював Службу у справах дітей виконавчого органу Київської міської ради.

Микола Кулеба

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зазначимо, що у суботу, 18 травня, Петро Порошенко звільнив скандального першого заступника голови СБУ Павла Демчину з посади.

"Звільнити Демчину Павла Володимировича з посади першого заступника Голови Служби безпеки України – начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України", - йдеться в указі.

Нагадаємо, що стало відомо про те, що перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук подав у відставку.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", президент України Петро Порошенко звільнив Ірину Луценко з посади представника президента у Верховній Раді, а Ірину Геращенко – з посади уповноваженого президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях. Відповідні укази датовані 17 травня.

Наразі вже відомо, що перший віце-спікер Ірина Геращенко, так само як і представник президента Ірина Луценко самостійно подали заяви на звільнення.

Також "Знай.ua" писав про те, що через 24 дні після того, як Порошенко програв вибори, гарант почав призначати і звільняти кадри.