У понеділок, 20 травня, відбудеться інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського. Стало відомо план заходів на цей день.

Про це повідомила прес-служба новообраного президента.

Згідно з програмою, з 10.00 до 11.00 Зеленський братиме участь в урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди складення ним присяги українському народові.

З 11.05 до 11.20 Володимир Зеленський візьме участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних Сил України та у церемонії підняття Державного прапора України. Дійство відбудеться у Маріїнському парку.

Далі з 11.20 до 11.50 заплановано вітання глав іноземних делегацій Володимиром Зеленським разом із дружиною Оленою в Маріїнському палаці. Далі до 13:30 запланований прийом іноземних делегацій.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

З 14.30 до 17.00 відбудуться двосторонні зустрічі Зеленського з главами делегацій інших країн в Адміністрації президента. У прес-службі Зеленського додають, що це орієнтовний час.

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

Загалом інавгурацію Володимира Зеленського вирішили розділити на три етапи. Перший етап — присяга та затвердження у Верховній Раді. Після цього, на другому етапі почнеться низка дипломатичних зустрічей з міжнародними та титулованими гостями. А третій етап - переміщення президента безпосередньо на своє робоче місце в АП.

Окрім того, радник Володимира Зеленського Дмитро Разумков підтвердив інформацію про те, що традиційної вечірки для політичного бомонду не буде. За його словами, новообраний президент також не збирається переїжджати в офіс в найближчі дні.

Зазначимо, що Зеленський опублікував відеозвернення через обмеження руху транспорту у Києві у зв'язку з інавгурацією.

Кияни та гості столиці! Вибачте, будь ласка, за незручності у звязку з інавгурацією 20-го травня!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 18 mei 2019

Нагадаємо, що партія "Слуга народу" може створити коаліцію з партією "Голос", про створення якої сьогодні оголосив Святослав Вакарчук. Про це заявив радник Зеленського Олександр Данилюк.

Як повідомляв "Знай.uа", радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.