Політолог Юрій Романенко проаналізував те, як телеканал "Прямий", що належить Петру Порошенку, подає інформацію про Святослава Вакарчука. За його словами, за допомогою артиста Порошенко намагається "протягнути одну зі своїх колон в Раду".

Відповідне повідомлення з'явилося в Telegram-каналі Романенка.

"Дивлячись як на "Прямому" депутати й спікери БПП захищають перспективи Вакарчука, немає сумнівів з допомогою кого хамелеон Петро Олексійович намагатиметься протягнути одну зі своїх колон в Раду", - йдеться в дописі.

Зазначимо, що нещодавно Святослав Вакарчук заявив, що балотуватиметься у Верховну Раду України зі своєю політичною силою "Голос". Так, нещодавно співак вирішив запросити українців на зустріч, "щоб почути новий голос". Відповідний допис Вакарчук опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Друзі, приходьте завтра на оглядовий майданчик біля музею історії України, щоб почути разом зі мною новий голос", – йдеться у дописі.

Після цього Вакарчук записав нове відеозвернення до українців.

Всім привіт! За перший день до нас долучилось дуже багато волонтерів і тих, хто хоче приєднатись до команди Голос. І нам потрібно ще більше патріотичних, порядних, молодих душею людей, які готові творити зміни разом з нами та змінювати разом українську політику. Долучайтесь: GolosZmin.org Змінимо країну разом! Кожен #Голос важливий! #ГолосЗмін

Geplaatst door Святослав Вакарчук op Vrijdag 17 mei 2019

У свою чергу партія "Блок Петра Порошенка" допускає, що буде співпрацювати з фракцією співака Святослава Вакарчука. Про це стало зрозуміло зі слів екс-представника президента Петра Порошенка в парламенті Ірини Луценко. Вона розповіла про перспективи БПП на парламентських виборах.

"Якщо ми зайдемо, а ми точно заходимо – на це вказують всі соціологічні дослідження, і Святослав Вакарчук буде не тільки співати, але й пропонувати щось суспільству і зайде в парламент, і його курс буде збігатися з нашим курсом, то ми, звичайно, будемо пропонувати йому входити в якусь конструктивну співпрацю", - заявила Луценко.

Нагадаємо, відомий блогер Ліза Богуцька різко розкритикувала новий відеоролик співака Святослава Вакарчука, який анонсував похід у велику політику.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий журналіст і ведучий Ігор Лесєв розкритикував черговий похід співака Святослава Вакарчука у велику політику з власною партією.

Також "Знай.ua" писав, що експерт компанії "Амбер" поділився думками щодо мерства Віталія Кличка та політичних амбіцій лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука, який заявив про намір брати участь у парламентських виборах.