Його заява з’явилася 20 травня на офіційній сторінці міністра після того, як Полторак відрапортував на урочистій інавгураційній церемонії новому президенту Володимиру Зеленському.

"Честь маю", – прокоментував заяву Полторак.

"Ви можете зробити те, щоб взяти папірці і ручки і написати заяви на звільнення", - різко заявив під час інавгурації Зеленський.

Крім того Володимир Зеленський наголосив, що більше портрети президента не висітимуть у кабінетах. Натомісць порадив усім посадовцям розмістити знімки своїх дітей і своїх сімей. І приймаючи доленосні для країни рішення, насамперед, дивитись у вічі своїм дітям.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Давайте працювати, сьогодні ніяких вечірок", - сказав Зеленський.

Зеленський заявив, що має намір звільнити генерального прокурора, голову СБУ та міністра оборони. Люди дуже бурхливо сприйняли такі заяви викриками "Браво", Ура"! Цікаво, чи будуть депцтати працювати до пізньої ночі, як закликав Зеленський, стане відомо зггодом.

Скептики ж заявляють, що обіцянками були багаті всі інавгурації попередніх президентів.

Варто зазначити, що із натовпу час від часу лунав "голос народу" - викрикували "Ганьба", а декому поки що кричали "Молодець!"

Урочистості біля Верховної Ради закінчились, однак українці не розходяться, натовп скандує "Молодці!" У Раду прибули кварталівці. Для тих, хто використовує Інстаграм, перша леді завела собі там сторінку і опублікувала там першу світлину, опублікувавши там першу світлину із інавгурації чоловіка.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський отримав приємний привіт від Європи: висловлюємо повну підтримку.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський розпустив Верховну Раду.

Також портал "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.