Відомий астролог Влад Росс зробив прогноз про те, як зміниться Україна за правління Володимира Зеленського. Він зазначив, що гряде чимало змін, реформ, які триватимуть майже сім років.

"По-перше, буде справжня війна з олігархами. Країна дійсно перетвориться з олігархічної моделі в соціальну, де кожен з нас зможе відчувати себе людиною. Буде процвітати і воскресати середній бізнес, тобто буде все більше людей з середнім достатком. І, нарешті, почнеться тенденція повернення наших людей з-за кордону", - розповідає Росс.

Також, за словами астролога, в Україні будуть проведені великі реформи у сферах комп'ютерних технологій та нанотехнологій. Україна може стати космічною державою вже найближчим часом.

Інші галузі економіки також торкнуться зміни. Стрімке зростання буде спостерігатися в авіаційній промисловості та сільськогосподарської галузі. При Зеленском країна має всі шанси отримати новий виток розвитку і процвітати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Влад Росс переконаний, що політичні діячі і ті чиновники, які займали свої посади протягом довгих років, підуть у відставку.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.