Президент США Дональд Трамп сподівається на плідну співпрацю з новим президентом України Володимиром Зеленським.

Володимир Зеленський

Про це повідомив міністр енергетики США Рік Перрі у Верховній Раді під час церемонії інавгурації.

У делегації США промову президента Володимира Зеленського назвали вражаючою та потужною.

"Послання від США дуже просте. Президент попросив нас його передати. США разом з народом України, вони з нетерпінням чекають на спільну роботу з новим президентом і, сподіваюся, із новим парламентом", - заявив Перрі у коментарі для українських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Варто відзначити, що в понеділок, 20 травня, відбулась інавгурація Володимира Зеленського. На ній уже президент України Зеленський заявив, що розпускає Верховну раду. У зв'язку з цим вже сьогодні ввечері відбутися консультації Зеленського з фракціями щодо розпуску Ради.

Нагадуємо, політолог Юрій Романенко поділився враженнями від головної події року - інавгурації шостого президента України Володимира Зеленського, яка відбулася в понеділок, 20 травня, у стінах Верховної Ради.

Інавгурація Володимира Зеленського

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що політолог Юрій Романенко поділився враженнями від головної події року - інавгурації шостого президента України Володимира Зеленського, яка відбулася в понеділок, 20 травня, у стінах Верховної Ради.