Телеведучий Андрій Пальчевський поділився думками з приводу призначень новим президентом Володимиром Зеленським топових фігур українського політикуму.

Володимир Зеленський

Відповідним відео він поділився на своєму каналі в Уoutube.

"Тут зі мною поряд сидить один із прихильників Володимира Зеленського - боїться потрапити у кадр, - я не скажу, хто це. Натякну лише, що це один із авторів його блискучої промови під час інавгурації. Промова була достойною. Перші призначення сьогодні покажуть, куди ми рухаємося і чи буде дотримано принципу нових облич. Я дуже хвилююся, оскільки обличчя спливають різні", - сказав Андрій Пальчевський.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбувається інаугурація новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Після церемонії він офіційно вступить на пост глави держави та стане шостим президентом незалежної України.

Наразі відомо, що Зеленський уже прибув на місце церемонії та вона стартувала вчасно - о 10:00 за київським часом.

Численні прихильники слуги народу висловили захоплення тим, що Володимир Зеленський прийшов пішки та привітався з людьми.

Також ми повідомляли про те, що президент України Володимир Зеленський, інавгурація якого відбулася 20 травня, подав електронну декларацію про доходи за 2018 рік.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє Hromadske.UA.

"У декларації Володимир Зеленський вказав віллу в Італії, квартиру у Британії та нерухомість у анексованому Криму", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.