До виборів 2019 року мало хто знав Олену Зеленську – дружину відомого коміка, автора і актора студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Але з початку президентських перегонів преса і соцмережі зосередили свою увагу на постаті Олени. А коли її чоловік виграв вибори, ЗМІ, здається, дізналися все про нову першу леді і ретельно перемили кісточки. А ось, наприклад, Вікіпедія пише про жінку вельми лаконічно: "Олена Зеленська – українська сценаристка, авторка "95 Кварталу", новоспечена перша леді України, дружина українського актора і політика Володимира Зеленського, обраного у квітні 2019 Президентом України".

Що стосується самої першої леді, то вона дуже непублічна, проте в день інавгурації в Instagram таки з'явилася її сторінка. І треба сказати, що підписники назбиралися блискавично – станом на 20 травня їх кількість складає вже 285 тисяч. На сторінці вже з'явилися перші фотографії – всі з церемонії інавгурації. Так, у підписі до одного зі знімків Олена Зеленська розповіла про вбрання, яке наділа в цей важливий день.

"Хочу подякувати талановитим українським дизайнерам @akpersonelle і @valeriya_, а також чудовим стилістам @soniaborushko і @nemchenko.online за створення мого образу в такий важливий день!", - написала перша леді.

А більш детально про образ Олени Зеленської розповіли у прес-службі новообраного президента. Так, жінка на інавгурації була одягнена в сукню і жакет з кейпом від українського дизайнера Артема Клімчука. Її костюм з шовково-вовняного крепу молочного кольору повністю був виготовлений вручну. Рукави сукні і кейпа були вишиті.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Для оформлення рукавів плаття і кейпа майстри вишивки використовували традиційні українські артизанальні техніки, адаптуючи флористичні та анімалістичні мотиви з килимів Сумщини і Полтавщини початку XIX століття. Розташування елементів на кейпі натхненне символізмом стародавнього Трипілля", - йдеться в повідомленні.

До того ж сережки Олени Зеленської також були виготовлені спеціально під замовлення і виконані вручну. Прикраси дружини президента створені українським ювелірним брендом Guzema Fine Jewelry.

Треба сказати, що фоловери першої леді не залишили без уваги її фотографії з інавгурації і почали активно коментувати і лайкати. Деякі порівняли Олену Зеленську з британською герцогинею Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.