Колишній заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов вважає, що Петро Порошенко, який склав свої повноваження президента, причетний до державної зради, спроби захоплення державної влади та винен у перевищенні влади і службових повноважень.

У понеділок, 20 травня, після інавгурації Володимира Зеленського Андрій Портнов повідомив, що подав до Державного бюро розслідувань (ДБР) заяву про злочин, які нібито скоїв тепер уже екс-президент України Петро Порошенко. Про це Портнов написав у Facebook, розмістивши копію своєї заяви.

В документі позивач просить ДБР почати досудове розслідування щодо Порошенка і допитати самого екс-президента, а також членів Ради нацбезпеки і оборони України та вищих посадових осіб Збройних сил України.

Серед злочинів, у яких Портнов звинувачує Порошенка, "перехід на бік ворога в умовах воєнного стану", "шпигунство", надання допомоги іноземній державі в проведенні підривної діяльності проти України.

Друзья, сегодня Порошенко официально потерял неприкосновенность от уголовного преследования и час назад мы направили в...

Geplaatst door Andriy Portnov op Maandag 20 mei 2019

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Порошенко переїхав з Банкової у відкритий офіс партії "Блок Петра Порошенка" Солідарність".

Як повідомляв портал Знай.ua, 20 травня відбулася інавгурація новообраного Президента України Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав, Зеленський озвучив наступні дії після інавгурації