В українській політиці існує якийсь магічний символізм – певний знак під час інавгурації глави держави визначає долю його президенства.

Про це розповів журналіст Сергій Лямець в відео-інтерв'ю виданню Politeka.

За словами журналіста, в Україні склалася певна традиція - перша подія політичного життя президента стає символом його кар'єри в майбутньому. Як приклад журналіст наводить "знаки", які були під час інавгурації попередніх президентів – у Ющенка не полетів голуб, у Януковича закрились двері, а в Порошенка – знепритомнів солдат.

Таким чином, Лямець бачить символ і в тому, що під час інавгурації Зеленського впало посвідчення президента.

"У Петра Порошенка на інавгурації, на жаль, впав солдат, у Віктора Януковича - зачинилися двері. І ось те, що впало посвідчення з рук військового, зауважте, потенційно означає ризик того, що на військовому питанні Володимир Зеленський може втратити мандат", - припускає Лямець.

Нагадаємо, на інавгурації Володимира Зеленського стався конфуз. Посвідчення президента України впало на підлогу після вручення його Володимиру Зеленському.

Згідно церемонії інавгурації Зеленський отримав посвідчення і передав його одному із співробітників почесної варти, поклавши на спеціальну церемоніальну подушечку. Через кілька секунд, посвідчення зісковзнуло на підлогу, але його підняв хтось із учасників церемонії і поклав на місце.

Нагадаємо, 20 травня відбулася інавгурація новообраного Президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський озвучив наступні дії після інавгурації

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також Знай.ua писав, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш звернувся до новообраного президента України Володимира Зеленського.