Юрист Михайло Шнайдер поділився думками стосовно інавгурації шостого президента Володимира Зеленського та передбачив майбутнє України після закінчення п'яти років "по-новому".

Інавгурація Володимира Зеленського

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Вчорашня інавгурація Володимира Зеленського асоціюється у мене з успішною хірургічною операцією. Володимир Олександрович, як досвідчений хірург, одним рухом скальпеля розкрив нарив на тілі нашої держави, який цілих 5 років не давав нам спокійно жити. Епоха болю і страждань залишилася позаду. Всього лише за кілька хвилин він зробив те, на що ми чекали роками. І це - тільки початок. Попереду реабілітація і тяжка праця. Але я щиро вірю в те, що у нас все вийде. Україна нарешті стане успішною і благополучною. Спільними зусиллями ми обов'язково зможемо домогтися достатку, стабільності і миру. Адже ми українці. І ми цього варті", - відзначив Шнайдер.

Вчерашняя инаугурация Владимира Зеленского, ассоциируется у меня с успешной хирургической Операцией. Владимир...

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 20 mei 2019

Українці підтримали публікацію юриста масовими коментарями.

"Аби лише пацієнт не помер", "Так, буде важко... Порох зробив все, щоб вивести краiну( точнiше привести) у число найбiднiших держав (i найбiльшою кiлькiстю олiгархiв), зробив її найкорумпованiшою... Попереду важкий шлях країни, яка 5 рокiв потерпае вiд вiйни( яку, до речi, Порох обiцяв закiнчити, як тiльки займе посаду президента)... Ось таке ,,багатство" Володимир прийняв вiд свого попередника... Буде важко...", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбулась церемонія інаугурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.