З чинним президентом Росії Володимиром Путіним стався неприємний епізод. Перед ним не відкрили двері. Відповідне відео опублікував кремлівський журналіст Дмитро Смирнов на сторінці в Twitter.

Конфуз стався під час зустрічі глави Кремля з президентом Австрії Александером Ван дер Белленом. На кадрах можна побачити, як під час прогулянки по санаторію Путін не зміг відкрити двері без сторонньої допомоги.

Так, довелося поспішно шукати ключ від дверей, яка стала на шляху" глави РФ. Це трапилося в санаторії "Русь" в Краснодарському краї.

"І на шляху Путіна трапляються закриті двері: президент Росії, президент Австрії та оказія в санаторії "Русь", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков розповів, чи буде той вітати Володимира Зеленського зі вступом на посаду президента України.

"Путін буде вітати президента Зеленського з першими успіхами в справі врегулювання внутрішнього конфлікту на південному сході України. І з першими успіхами у справі нормалізації російсько-українських відносин", - заявив Пєсков.

Під час своєї промови на інавгурації Володимир Зеленський заявив, що готовий на все, щоб повернути Донбас і Крим Україні. Шостий президент додав, що позбудеться своєї посади заради миру в Україні. Дмитро Пєсков також прокоментував цю заяву.

Нагадаємо, Путіна підняли на сміх за дурне фото в літаку.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відразу після інавгурації взявся за Путіна.

Знай. ua писав, що Лавров запропонував Зеленському компроміс з Донбасу.