Шостий президент України Володимир Зеленський різко відповів на закиди депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Під час своєї промови Володимир Зеленський перейшов на російську, звертаючись до людей на окупованих територіях. Зазначимо, що загалом в Україні близько половини населення — російськомовне.

Після цього Олег Ляшко вигукнув: "Вони розуміють українську".

"Дякую, що продовжуєте ділити Україну", - відповів на це шостий президент України.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як відомо, російська мова в Україні - друга за вживаністю мова в Україні після української. Згідно з офіційними даними перепису 2001 року. Тоді російську мову назвали рідною 14 млн. 273 тис. громадян України, або 29,6 % населення країни. З них етнічні росіяни становлять 56 %, тоді як решта - представники інших національностей.

Далі урочистості із нагоди інавгурації Володимира Зеленського прийняв Маріїнський палац. З 11.05 до 11.20 президент Зеленський взяв участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних сил України та в церемонії підняття державного прапора України.

З 11.20 до 11.50 відбулося вітання президентом України Володимиром Зеленським та Оленою Зеленською глав іноземних делегацій. На 12.00 – 13.30 він взяв участь у прийнятті для глав іноземних делегацій з нагоди вступу на посаду.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський отримав приємний привіт від Європи, йому висловили повну підтримку.

Як повідомляв "Знай.uа", політолог Юрій Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.