За інавгурацією Володимира Зеленського із завмиранням серця спостерігали на його малій батьківщині у Кривому Розі - у "альма матері" майбутнього президента, 95-ій гімназії, влаштували справжнє свято з нагоди президентства колишнього учня.

Подробиці повідомляє КП в Украине і публікує відповідні фото та відео.

У Криворізькій гімназії №95, де навчався майбутній слуга народу, влаштували яскравий флешмоб на честь знаменитиго випускника.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Хотіли подарувати Володимиру Зеленському трохи позитивних емоцій. Діти у нас мало того що розумні, так ще й цілеспрямовані, і є в нас вже одна шестикласниця, яка всім оголосила, що буде президентом України. Може, якраз першою президентом-жінкою", - розповідають вчителі.

Педагоги спостерігали за церемонією інавгурації у кабінету директора - було помітно, що кожен із них переживає за колишнього учня, відзначає джерело.

"Нічого не змінилося. Посміхається, як раніше. Посміхається, посміхається, а що всередині у нього діється, уявіть. Але усмішка відкрита. Значить, відчуває себе спокійно. Тримається дуже гідно!", - кажуть педагоги.

Під час присяга Зеленського дехто навіть пустив сльозу - але це - сльози гордості за колишнього випускника гімназії.

"Вже не скажеш "Вова". Тепер як до викладача, тільки Володимир Олександрович!", - жартують вчителі.

"Головний іспит у нього попереду. Всі ці п'ять років - іспит. У мене відчуття, що за ці 5 років я і сама несу відповідальність. Ніби найближчі 5 років сама за все в країні відповідаю. Це і наш іспит, - сказала вчителька хімії Наталія Бачар.

Нагадаємо, у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбулась церемонія інаугурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.