Красуня-дружина президента України Володимира Зеленського, Олена Зеленська, після інавгурації відкрила сторінку Instagtam і тепер частенько ділиться новими фото. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр з інавгурації коханого чоловіка, позуючи в молочному вбранні з шовково-вовняного крепу від українського дизайнера Артема Климчука, який вручну створював елегантний образ. Так, перша леді щиро посміхалася на камеру, а фанати залишилися в захваті від побаченого.

За 4 години кадр зібрав понад 125 тис. лайків, а фолловери почали засипати Олену компліментами: "Найгарніша перша леді України!", "Те відчуття коли не соромно 👍", "Мила 😉красива у нас тепер леді 👍", "У нас дужееее красива перша леді🤗💚", "Леді Зе!👍", "З самого ранку, радуєте нас фотками... 💚", "Сил Вам і терпіння! Нехай все вийде", "Чарівна Леді!! 💚💚💐💐💐", "Перша Леді на яку ми заслужили , дуже красива і шикарна", "За кожним успішним чоловіком стоїть жінка. Тиха гавань, надійний тил, міцна підтримка. Дай Бог Вам Олена мудрості і терпіння.".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.