Міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера.

Про це детально повідомив журналіст програми "Наші гроші".

За інформацією ЗМІ, в декларації у Кернеса записано не все, чим він володіє. Деяке майно мера Харкова записано на його цивільну дружину Оксану Гайсинську. З 2019 року Гайсинська володіла цілим автопарком — Bentley Brooklands, Rolls-royce Ghost, BMW x-6, Audi A8. Варто зазначити, що всі ці автомобілі в цілому коштували на момент покупки 700 тисяч доларів.

Геннадій Кернес

Також у соціальних мережах журналіст виявив фото дружини Кернеса в Лондоні біля одного з будинків на вулиці Бейкер стріт. Швидше за все, саме в цьому будинку проживає син Гайсинської Родіон. Варто зазначити, що оренда квартири в цьому будинку на три роки коштує приблизно 390 тис доларів. Відпочиває сім'я Кернеса з розмахом. Для того, щоб відпочити в одному з фешенебельних готелів на Мальдівах потрібно заплатити 65 тисяч гривень на добу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Журналіст з'ясував, що офіційна частина бізнесу Кернеса належить його дружині. Так, одній з її компаній належить торгова площа в Харкові. Протягом декількох років міськрада надавала в оренду компанії Гайсинської цю землю, а з часом фірма приватизувала на цю ділянку.

Нагадаємо, Кернес і Труханов зібралися створити свою партію.

Як повідомляв Знай.uа "Собак можна бити, а Кернеса не можна?": українка розповіла про дивний вчинок.

Знай.uа писав, злочинці ломляться в СБУ: вся правда про Верхогляде.