З'явилася інформація, що новим главою Адміністрації президента з міжнародних питань може бути призначена Олена Зеркаль, а ось очолити зовнішньополітичне відомство України може Вадим Пристайко.

Про це стало відомо завдяки столичним ЗМІ, які посилаються на власні джерела.

Олена Зеркаль в даний момент займає посаду заступника міністра закордонних справ і курирує міжнародні юридичні питання, а Вадим Пристайко є послом України при НАТО (до призначення в Брюссель був заступником міністра закордонних справ).

Як видно з офіційних повідомлень АП, Лана Зеркаль разом з президентом Володимиром Зеленським зустрічала іноземних гостей на інавгурації президента, а також разом з Вадимом Пристайко були присутні на зустрічах з іноземними делегаціями в Адміністрації президента.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Джерела в дипломатичних колах підтвердили, що ці кандидатури розглядає Зеленський для призначення. Міністра закордонних справ також затвердити Верховна Рада.

Нагадаємо, окупанти платять бойовикам на Донбасі за російські паспорти, - розвідка.

Як повідомляв Знай.uа дострокові вибори в Раду: Зеленський зробив важливу заяву.

Знай.uа писав, важливий проект Зеленського оприлюднили в мережі: фото.