Лідер радикалів Олег Ляшко оскандалився під час наради із Володимиром Зеленський, який зібрав лідерів усіх фракцій парламенту, аби обговорити питання розпуску Верховної Ради та парламентських виборів.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на відео Олега Ляшка, яке той виклав у Facebook після "невдалих зйомок" із Зеленським.

Головний радикал вирішив вести пряму трансляцію із зали наради.

Президент запізнився на 20 хвилин і запросив парламентаріїв до іншої зали. Але Олега Ляшка з телефоном пропускати не захотіли. Охорона стала стіною біля входу до зали і зачинила двері.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Володимир Зеленський

"Нічого не змінилося, ось вся відкритість: від людей приховують, правди не кажуть, заважають українцям бачити те, що відбувається. Охорона просто позбавляє можливості пройти і поспілкуватися з Президентом. Володимире, дайте команду своїй охороні пропустити народного депутата на консультації", – обурився скандально відомий депутат.

Володимир Зеленський у свою чергу намагався "заспокоїти" Ляшка та перевести ситуацію на жарт.

- Ви дуже демократично виглядаєте, – сказав президент Олегу Ляшку, який, до того ж, вирішив "обкатати" новий вид транспорту і прибув на зустріч на велосипеді.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

- Я так само, як і ви. До речі, ми однаково виглядаємо, – відповів Ляшко.

- У мене до вас питання? Як ви ставитеся до дострокового припинення повноважень парламенту? – запитав Зеленський.

- Нормально до цього ставлюся. Можу поставити вам питання? – сказав Ляшко, але відповіді не отримав – охоронці зачинили двері, поставивши ультиматум – здати телефон.

Після декількох хвилин суперечок народний депутат був змушений піти на цю умову, щоб потрапити на консультації.

На консультації з Президентом!

Geplaatst door Олег Ляшко op Dinsdag 21 mei 2019

"Я вимикаю трансляцію, змушений залишити телефон, робіть, українці, висновок, яка відкрита влада. До зустрічі, я потім вийду і надам вам коментар!", – пообіцяв скандальний лідер радикалів, заходячи до зали.

Нагадаємо, шостий президент України Володимир Зеленський різко відповів на закиди депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Під час своєї промови Володимир Зеленський перейшов на російську, звертаючись до людей на окупованих територіях. Зазначимо, що загалом в Україні близько половини населення — російськомовне.

Як повідомляв "Знай.uа", політолог Юрій Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.