Перша леді України Олена Зеленська виглядала дуже сумною і пригніченою під час інавгурації новообраного президента та її чоловіка, Володимира Зеленського. На це звернули увагу українці, передає Обозреватель.

Думка про змішаних почуттях Олени висловила психотерапевт, психолог, кандидат психологічних наук і фізіогноміст Світлана Арефния. Вона пояснила, чому ж дружина Зеленського виглядала такою сумною.

"Це не про радість", - відзначає фахівець.

"насправді, бути першою леді – це велика відповідальність, і це може лякати. Можуть з'явитися сумніви: чи впораюся я, чи зможу я, як я буду в цій ролі. Це зовсім інше життя. Вона звикла бути в тіні, і в "Кварталі" ніколи не світилася, хоча була провідним сценаристом. Її вибір, швидше бути в тіні, ніж в публічності. А тут треба бути весь час на увазі, думати про те, як ти виглядаєш, що ти робиш, як ти жестикулируешь і проявляєш емоції, що ти одягаєшся і так далі. Ти вже перебуваєш під мікроскопом", - зауважила вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фізіогноміст вважає, що за час церемонії інавгурації Олена Зеленська змогла продемонструвати весь спектр емоцій. Починаючи від розгубленості і аж до гордості.

"З одного боку, вона відчувала страх, розгубленість, переляк. А з іншого, я простежила і нотки гордості в її особі – "це сталося, я пишаюся своїм чоловіком", - пояснила психолог.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відразу після інавгурації взявся за Путіна.

Знай. ua писав, що у Зеленського заявили, що Україна може обійтися без траншу МВФ.