Відомий український астролог Влад Росс розповів, що чекає на Україну у найближчі сім років. За його словами, незабаром очікуються великі реформи і війни з олігархами. Передає Апостроф.

"Країна дійсно перетвориться з олігархічної моделі на соціальну, де кожен з нас зможе відчувати себе людиною. Буде процвітати і воскресати середній бізнес, тобто буде все більше людей із середнім достатком. І, нарешті, почнеться тенденція повернення наших людей з-за кордону", - заявив астролог.

За прогнозами Влада Росса, цілком можливо, що Україна зробить великий технологічний стрибок.

"У нас будуть літаки, а не тільки сільськогосподарська галузь, де і далі наша країна може процвітати. Тому в найближчі сім років українська політика оновиться. Практично всі, хто раніше займав видатні і важливі пости в парламенті за 20 років - всі вони підуть", - підсумував астролог.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з'явилася інформація, що новим главою Адміністрації президента з міжнародних питань може бути призначена Олена Зеркаль, а ось очолити зовнішньополітичне відомство України може Вадим Пристайко.

Про це стало відомо завдяки столичним ЗМІ, які посилаються на власні джерела.

Олена Зеркаль на даний момент займає посаду заступника міністра закордонних справ і курує міжнародні юридичні питання, а Вадим Пристайко є послом України при НАТО (до призначення у Брюссель був заступником міністра закордонних справ).

Нагадаємо, міністр оборони України Степан Полторак вранці приїхав у Адміністрацію президента України для зустрічі з Володимиром Зеленським.

Раніше Знай.uа повідомляв, президент Володимир Зеленський разом з лідерами фракцій Верховної Ради домовився про розпуск парламенту та позачергові вибори.

Також Знай.ua писав, після інавгурації Володимира Зеленського з вулиці Банкової, де розташована Адміністрація президента, прибрали кордон представників Національної гвардії.