Українцям показали "міць" вітчизняних доріг після п'яти років "по-новому" Петра Порошенка та прем'єрства Володимира Гройсмана.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Відповідною публікацією та відео користувач поділився у Тwitter.

"Гройсман сказав, що йому зовсім не соромно за виконану за роки при владі роботу. Ну так, чого тут соромитися?", - написав автор і продемонстрував відео однієї суцільної ями на дорогах.

"Це називається - столиця живе, регіони - смокчуть", "Гройсман зрубив грошенят на 40 вертольотів, по*ер йому на ваші дороги", "До Німеччини, яка вважається лідером за якістю доріг, із Гройсманом нам явно не дорости", - пишуть українці у коментарях до публікації.

Варто нагадати, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман не на жарт розлютував українців резонансною заявою щодо розмірів зарплат - складається враження,що цифри взяті із "паралельної реальності".

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Відповідну заяву політик оприлюднив на своїй сторінці у Тwitter.

"Уряд має чіткий орієнтир щодо середньої зарплати в Україні на 2021 рік. У доларовому еквіваленті це $620 – абсолютно реальний показник, який допоможе збільшити мотивацію українців працювати на власну економіку", - заявив Гройсман.

Розлючені українці не добирають слів, коментуючи публікацію поки що прем'єр-міністра України.

"Мільйон Коболєву і 5 тисяч простому українцю. А потім виходить у середньому 620 доларів. Досить брехати і займатися популізмом! Ви не бачите і не знаєте, як живе народ, загнаний вами у злидні. Геть від влади! Досить знущатися над українцями", "Заробітна плата - похідна від продуктивності праці. Це ж прем'єру повинно бути відомим. І встановлювати її рівень - не ваша справа. Ваша справа - створювати умови для розвитку виробництва і росту ВВП", "Втираєш якусь дичину", - обурюються українці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-кандидат у президенти, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий боротися за крісло прем'єр-міністра.

Також Знай.ua писав про те, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після другого туру голосування на президентських виборах мав розмову з чиним гарантом Петром Порошенком і переможцем президентських перегонів Володимиром Зеленським.