Під час урочистої процедури інавгурації президента України Володимира Зеленського відомий астролог Ефа Форіна помітила чотири досить значних знака. Проте один з них є по-справжньому небезпечним.

Про це пише "Обозреватель".

"Ми бачили, що він дуже нервував, і це не дивно. Адже тепер йому треба намагатися не відповідати тому образу, який всі бачили на екрані, а реальній ролі президента", - розповіла астролог.

Той факт, що до присяги Зеленського привели дві жінки – голова ЦВК і голова Конституційного суду – Ефа Форіна розцінила як позитивний знак. "Давайте не забувати, що Володимир Зеленський – єврей, а для євреїв мама – це хороший знак. Я б розцінювала це як подвійний знак заступництва".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Той факт, що печатка президента, яку Зеленський взяв у руки, виявилася перевернутою, астролог інтерпретувала так: "З його приходом у нас змінюється все. Його інавгураційна промова була сповнена закликів. Починалася вона з переказу того, що йому сказала дитина – "всі ми президенти". І вже зі вчорашнього дня я бачу, як на людях відбилась ця фраза. Президент у нас один, не кожен може бути президентом. Все стало з ніг на голову".

І, нарешті, той факт, що посвідчення президента впало, Ефа Форіна розцінила як поганий знак. "Коли він говорив: "Я прошу, щоб у вас в кабінетах не висіло моє фото", падає посвідчення – я бачу в цьому знак, і він не дуже хороший. Тут ми бачимо подвійність. Або він все змете на своєму шляху і вибудує ту концепцію, з якою він прийшов, або йому не дадуть це зробити".

"Цей знак дуже тривожний. Він говорить про те, що є сили, які можуть піти на все, щоб його зупинити, аж до фізичного усунення", - підсумувала астролог.

Нагадаємо, "Слуга народу" йде в Раду: експерти оцінили шанси партії Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Рада заблокувала закон Зеленського про вибори: помста за розпуск.

Знай.uа писав, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.