Експерт з управління репутацією Борис Тизенгаузен впевнений, що головний радикал країни Ляшко використовує главу держави для досягнення своїх цілей. Про це він заявив в відео-інтерв’ю Politeka.

21 квітня Олег Ляшко влаштував переполох в Адміністрації президента на Банковій. Він почав вести пряму трансляцію і влаштував скандал з охороною. Таким чином вимагав відкритої консультації щодо розпуску Верховної Ради.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Фахівець вважає, що похід Ляшка на консультацію з Володимиром Зеленським має підступну причину. Так скандальний політик вирішив засвітитися в інформаційному полі. Борис Тизенгаузен підкреслив – план радикала спрацював дуже добре. Адже 21 травня про його витівки говорили всі.

"Він же і при попередньому президенті грав від опозиції, тролі минулого президента. Він це і продовжить, тому що грати від опозиції – набагато простіше, ти критикуєш когось, прив’язуючись до нього в інформаційному полі", – припустив експерт.

Українці у соцмережах розлютились не на жарт через маніпуляції Олега Ляшка. Багато погодилися з думкою аналітика, що нардеп вирішив скористатися популярністю президента, а ще просто заздрить успіху Володимира Зеленського:

“Замість того що б допомогти новому президенту він буде топити його всі починання. Це все від заздрості і від дурості !!! Його ж не обрали"; "Ляшко звик все життя дупу підставляти! А щас він нікому не цікавий!)))) Ось він і біситься))))"; "Його жаба давить, що його народ не уважает..і він не Призидент"; "Як добре піариться на фоні нового президента, а раптом шматочок слави перепаде Ляшко", "ринкові трюки більше не працюють".

Багато українців несамовито розлютились і не добирали слів через яскравий вчинок нардепа, різко коментували ситуацію.

"Ганьба деяким чоловікам маючи красивих жінок в світі користуються ласками цього покидька! Геть Ляшко з Ради !!!”; "Невже не можна позбавиться від цього дол..ёба, його треба вивести в Гей-сраного і нехай його світла усмішка і радісна жопа задовольняються"

Нагадаємо, що Володимир Зеленський отримав приємний привіт від Європи: висловлюємо повну підтримку.

Як повідомляв "Знай.uа", Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією: "Повинен пам'ятати".

Також "Знай.uа" писав, президент Зеленський розніс знахабнілого Ляшка, вся Рада аплодувала стоячи.