Президент України Володимир Зеленський запустив відеоблог, у якому планує ділитися з українцями важливими подробицями життя глави держави.

Про це повідомляється на YouTube-каналі Зе!Президент.

"Чекайте на наступні випуски, щоб дізнатися, як бути президентом і залишатися людиною", - зазначено в підписі до першого відео.

Варто нагадати, що українцям показали "закулісся" інавгурації Володимира Зеленського, за якою у понеділок, 20 травня, спостерігали мільйони українців.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Володимир Зеленський

Відповідним відео поділилися на офіційній сторінці Зе!Команди.

На кадрах видно, як майбутній президент готується до офіційного вступу на посаду - разом із дружиною Оленою Зеленською та соратниками він прямує до Верховної Ради, аби скласти присягу на вірність народу України.

"Пам'ятаєш мантру - стати президентом і лишитися людиною?", - звернувся до Зеленського голос за кадром.

"Звісно, поки що усе іде правильно", - відповів президент.

Судячи з відео, настрій у слуги народу піднесений, хвилювання, якщо і є, зовсім не помічається.

Дорогою Зеленський вітається з людьми, тисне руки та "дає п'ять".

Нагадаємо, після інавгурації Володимира Зеленського з вулиці Банкової у Києві, де розташована Адміністрація президента, прибрали кордони представників Національної гвардії.

Ворота, які закривали територію під Адміністрацією президента, відкриті, а прохід зробили вільним для людей і без будь-яких перевірок, повідомляють журналісти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-президент України Петро Порошенко увечері 20 травня перебрався з Адміністрації президента до "прозорого офісу" БПП "Солідарність", де провів зустріч із сенатором США Рональдом Джонсоном і американським послом в Євросоюзі Гордоном Сондландом.

Також Знай.ua писав про те, що що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.