У середу, 22 травня, стало відомо про те, що новообраний президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олександра Данилюка на посаду секретаря РНБО. Про це повідомляє Politeka.

«Секретарем РНБО стане Олександр Данилюк», — вказується в повідомленні.

Варто уточнити, що Олександр Данилюк з 14 квітня 2016 року по 7 червня 2018 року був міністром фінансів України в уряді Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, що Зеленський після інавгурації заявив про розпуск Верховної Ради і анонсував дострокові парламентські вибори в липні цього року. Соціологи групи "Рейтинг" поділилися результатами опитувань з приводу уподобань українців на користь тієї або іншої політичної сили.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, президент Володимир Зеленський призначив Андрія Геруса представником президента в Кабінеті міністрів України. До цього Зеленський представляв Геруса як свого радника в питанні енергетики.

Також портал Знай.uа писав, що команда Петра Порошенка тане, як сніг на сонці. Слідом за главою АП Віталієм Ковальчуком і представником глави держави Іриною Луценко, йде і Олександр Турчинов - секретар РНБО.