Новообраний президент України Володимир Зеленський впевнений, що українці і за старою системою виборів оберуть в Верховну Раду "нових політиків". Про це колишній шоумен написав на своїй сторінці в Facebook.

Коментуючи відмову парламенту розглядати законопроекти про вибори, Зеленський сказав, що "старі політики обрали стару систему, тому що тільки вона дає їм шанс продовжити політичне життя".

На його думку, "вони розраховують за гроші та гречку знову пролізти у Верховну Раду".

"Але я переконаний, що вони помиляються. І навіть в мажоритарних округах ви оберете нових політиків, здатних змінити країну не на словах, а на ділі", - заявив глава держави.

Дорогі українці! Верховна Рада провалила законопроект про зміну виборчого законодавства. Старі політики обрали стару...

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще
Geplaatst door Володимир Зеленський op Woensdag 22 mei 2019

Нагадаємо, Зеленський зареєстрував у парламенті свої перші законопроекти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олександра Данилюка на посаду секретаря РНБО.

Також портал Знай.uа писав, що призначення Андрія Богдана на пост глави Адміністрації президента нібито планують оскаржити в судовому порядку.