22 травня Громадянський союз "Рух Ветеранів України" записав відеозвернення до президента Володимира Зеленського. У зверненні взяли участь ветерани АТО з різних міст України. Вони зажадали від глави держави:

- викорінити з українського політикуму представників проросійських сил і змусити їх відповідати за скоєні злочини;

- проявити політичну волю в покаранні корупціонерів і їх спільників;

- сприяти перерозгляду інституту громадянства, скласти перелік колаборантів і зрадників;

- всебічно підтримувати становлення новоствореного Міністерства у справах ветеранів.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Нас сотні тисяч, які пройшли війну. Ціна свободи і незалежності України – це наше здоров'я і життя наших побратимів, це сльози тисяч матерів, батьків і дітей. Для нас це не просто звернення. Це наш маніфест. Ми згуртовані, рішучі, і не дозволимо зганьбити наш внесок у майбутнє України способами зближення з зовнішніми і внутрішніми ворогами", – заявили ветерани.

Вони висловили готовність до останньої краплі крові стояти за Україну і закликали президента допомогти їм у цій боротьбі.

Звернення РВУ до президента України Володимира Зеленського

Звернення нашого Руху до новообраного президента України Володимира Зеленського. Якщо підтримуєш, зроби репост. Слава Нації!

Geplaatst door Рух Ветеранів України op Dinsdag 21 mei 2019

Нагадаємо, Володимир Зеленський висловив свою точку зору щодо перспективи вступу України в НАТО.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський звільнив Віктора Муженка з посади начальника Генерального штабу.

Також портал Знай.uа писав, Зеленський планує провести всеукраїнський референдум, на якому вирішиться доля подальших відносин з Росією.