Адвокат екс-президента Грузії, а також колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький передав до Адміністрації президента України звернення свого підзахисного, в якому просить про повернення йому громадянства України.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Зокрема, адвокат написав: "Настала нова епоха – новий президент! Як наслідок, сьогодні був в Адміністрації президента Зеленського. В якості адвоката Саакашвілі подав на ім'я Володимира Зеленського звернення колишнього губернатора Одещини за відновлення справедливості і повернення йому українського громадянства".

Також зазначається, що у своєму зверненні Михайло Саакашвілі заявив, що його незаконно позбавили українського громадянства. Екс-глава Одеської ОДА зазначив: "Всі до єдиного юристи кажуть, що позбавлення мене статусу громадянина України є незаконною дією".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Саакашвілі терміново звернувся до Зеленського: за міжнародним правом не можна.

Як повідомляв Знай.uа Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо до клубу".

Знай.uа писав, "Не буде взагалі": Саакашвілі приголомшив заявою про Україну при Зеленському.