Поки ще чинний Міністр оборони України Степан Полторак у четвер вранці, 23 травня, презентував колективу військовослужбовців нового главу Генерального штабу ЗСУ Руслана Хомчака.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Руслан Хомчак

За інформацією журналістів, Полторак вручив Хомчаку відповідне посвідчення і побажав йому успіхів та перемог на новій посаді, відзначивши бойовий досвід нового керівника Генштабу.

"Руслан Борисович точно не є новою людиною для Збройних сил. Він пройшов службу на всіх командних посадах, починаючи від командира взводу. Він дуже добре знає проблеми, знає, над чим потрібно працювати і у мене немає сумніву в тому, що якість виконання нових завдань буде нарощуватися, ефективність підвищуватися і Збройні сили будуть готові до виконання завдань, які визначено законодавством" - заявив Полторак.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський звільнив Муженко і призначив нового главу Генштабу.

Як повідомляв Знай.uа астролог зробив несподіваний прогноз президентства Зеленського.

Знай.uа писав, "Це дуже небезпечно": розкрито деталі зустрічі Зеленського з Полтораком.