Перший віце-спікера Верховної Ради України Ірина Геращенко потрапила у досить дивну ситуацію. Під час засідання Верховної Ради вона за колоною приміряла золоті прикраси.

Інцидент помітили журналісти телеканалу "НАШ.Максі-ТВ".

Ірина Геращенко потрапила у конфуз у середу, 22 травня, під час виступу лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко. На відео видно, як нардеп відходить з іншою жінкою за колону у приміщення Верховної Ради. Там жінка дістала прикраси із сумки та одягла на Геращенко. Та приміряла браслет та повернула назад.

Українці гнівно відреагували на такі дії віце-спікера Верховної Ради України.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я хочу бачити як їй наручники на руки надягають у Верховній Раді", "Ось дивіться, як Геращенко думає про народ. Головне плювала на всіх, пішла прикраси дивитися", "Ну так сильно хотілося приміряти нову штучку. Епізод з життя народного депутата", "Хто ще не розуміє, що робиться з людьми, які потрапили до владного корита?
Ось вам приклад дівчаток...", "Стерв'ятники!!! Це вони так приймають закони, які важливі для всього народу України. Всі займаються своїми особистими справами. Кореспондентам окреме дякую !!!", "Ж-жадібність. Аж руки трусилися, що впустили", - написали користувачі мережі в коментарях до відео інциденту з Іриною Геращенко.

Крім того, віце-спікера ВР запідозрили у тому, що прикраси на її шиї належать легендарному бренду Van Cleef&Arpels, який коштує 10 тисяч доларів. Сама ж Ірина Геращенко виправдалася за це на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook. Вона написала, що це звичайний срібний ланцюжок.

Сьогодні УП і їх таблоїд написали , що начебто я була у ВР в брендовій прикрасі від Van Cleef & Arpels. Це неправда....

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Woensdag 22 mei 2019

Нагадаємо, що українці активно обговорюють промовисту реакцію віце-спікера Верховної Ради та соратниці колишнього президента Петра Порошенка Ірини Геращенко під час церемонії інавгурації новообраного гаранта Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у Верховній Раді повна істерика: депутати пиляють суки та копають собі ями.