Інавгурація Володимира Зеленського, яка відбулася 20 травня, привернула увагу багатьох українців. Тисячі людей зібралися біля Верховної Ради і супроводжували гаранта. Були чутні слова підбадьорення, крики надій і радість українців після самої церемонії. Звернув свою увагу на цю подій і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував фото і воно не залишить байдужим нікого.

Інавгурація Володимира Зеленського
Інавгурація Володимира Зеленського

"Просто дивовижне фото з інавгурації Володимира Зеленського.
В очах у цієї дівчини, надії мільйонів українців. В її очах щастя і віра. В її очах майбутнє нашої держави, мир і процвітання. Не підведіть нас, Володимир Олександрович. Адже ми вам так щиро повірили." - написав Шнайдер.

Просто удивительное фото с инаугурации Владимира Зеленского. В глазах у этой Девушки, Надежды миллионов Украинцев. В ее...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 22 mei 2019

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В коментарях українці пишуть про свох емоції, які вони відчували після інавгурації:
"Очікування людей величезні", "Не будемо квапити події", "Невідомо, що вона пережила при Порошенко", "Всі плакали від його слів. Таке вперше в Україні", "Дай Бог, щоб ці очі плакали тільки від щастя", "Давайте і ми його не підведемо", "Я плакала і була горда за те, що нарешті-то от цей хлопець має мужність та честь. Але ця св*лота, що його зараз гальмує і буде гальмувати ще довго, поки не зрозуміють, що марно. Він їм як геморой в д*пі - пече і болить"

"Підтримаємо нашого президента. Ми віримо в нього. У нього все вийде. У доброї людини і добрі вчинки.", "Я точно так само дивилася всю інавгурацію, сльози щастя і переживання", "В ті хвилини інавгурації у більшості людей текли сльози радості, віри в майбутнє свого народу,сльози надії у краще всієї країни ", "Це фото найкраще .і в очах цієї дівчинки Надія всіх нас".

Нагадаємо, у вівторок, 21 травня, президент Володимир Зеленський разом із лідерами фракцій Верховної Ради домовився про розпуск парламенту і позачергові вибори.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах став президентом країни.