Президент Володимир Зеленський відреагував на відмову Верховної Ради голосувати за законопроект про зміни до виборчого законодавства, який він подав до парламенту у середу, 22 травня.

Володимир Зеленський

Відповідною публікацією глава держави поділився на своїй сторінці у Facebook.

Слуга народу закликає, щоб на виборах у Верховну Раду українці обрали політиків, здатних змінити країну.

"Вони розраховують за гроші та гречку знову пролізти до Верховної Ради. Але я переконаний, що вони помиляються. І навіть у мажоритарних округах ви оберете нових політиків, здатних змінити країну не на словах, а на ділі. То що? Зробимо їх разом? 21 липня! ", - звернувся до українців президент.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зеленський вважає, що проваливши його законопроекти, "старі політики обрали стару систему, бо лише вона дає їм шанс подовжити політичне життя".

Верховна Рада
Верховна Рада

Нагадаємо, у вівторок, 21 травня, президент Володимир Зеленський разом із лідерами фракцій Верховної Ради домовився про розпуск парламенту і позачергові вибори.

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на заяву команди новообраного глави держави.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Верховна Рада
Верховна Рада

Також він окремо попросив депутатів не розслаблятися та протягом двох найближчих місяців ухвалити ряд важливих законів, зокрема про скасування депутатської недоторканності, ввести кримінальну відповідальність за незаконне збагачення та нарешті прийняти довгостраждальний виборчий кодекс.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.